Vozači u Srpskoj već dva mjeseca ne mogu da kupe TAG uređaj

Vozači u Srpskoj već dva mjeseca ne mogu da kupe TAG uređaj

Link na izvornu vijest

BANJALUKA – Vozači u Srpskoj već dva mjeseca ne mogu kupiti uređaj za elektronsku naplatu putarine (TAG), a u “Autoputevima Republike Srpske” uvjeravaju da će ovaj problem biti riješen za mjesec dana, jer je u toku procedura za njihovu nabavku.

Vozači u Srpskoj već dva mjeseca ne mogu da kupe TAG uređaj

FOTO: Capital.ba

Vozači u Srpskoj s nestrpljenjem očekuju da TAG uređaji ponovo budu u prodaji, jer na taj način izbjegavaju čekanje na naplatnim kućicama.

Jedan od njih je i Dalibor Pantić iz Banjaluke.

“Svaki vikend putujem autoputem kroz Republiku Srpsku zbog posla i htio sam da kupim TAG kako bih uštedio i vrijeme i novac, ali posljednjih mjesec i po dana kad god sam pitao na naplatnim kućicama rekli su da ih nema u prodaji”, rekao je Pantić.

Isti problem muči i Darka Mišića iz Kozarske Dubice koji često putuje pa mu je taj vid naplate isplativ, jer osim novca štedi i vrijeme.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora za ekonomsko-finansijske poslove u preduzeću “Autoputevi Republike Srpske” Miroslav Bajić potvrdio je da trenutno nema TAG uređaja na stanju.

“Prodali smo sve uređaje koje smo imali i istina je da ih nema za kupiti, a novi su trenutno u nabavci i očekujemo da će nabavka biti završena kroz mjesec dana”, rekao je Bajić.

Dodao je da se cijene neće mijenjati.

“Sam uređaj košta 40 KM i tako će i ostati, a vjerovatno ćemo uskoro imati i jednu akciju na njih”, kazao je Bajić. Glas Srpske

Чланак Vozači u Srpskoj već dva mjeseca ne mogu da kupe TAG uređaj се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?