Ukrajinci pogodili sjedište ruske mornarice na Krimu, ima mrtvih

Ukrajinci pogodili sjedište ruske mornarice na Krimu, ima mrtvih

Link na izvornu vijest

Razvožajev je rekao da je moguć još jedan ukrajinski napad te je pozvao mještane da izbjegavaju centar grada gdje se nalazi zgrada. Vatrogasci su na licu mjesta i gase požar, rekao je.

Ruska prorežimska novinska agencija TASS izvijestila je da su krhotine rasute “stotinama metara” od mjesta udara. Ista agencija navodi da je velik broj kola hitne pomoći viđen kako juri prema mjestu napada.

Rusko ministarstvo obrane objavilo je da je jedan pripadnik oružanih snaga ubijen u napadu na sjedište ruske Crnomorske flote na Krimu, objavila je ruska režimska agencija RIA.

Krim, koji je Rusija pripojila 2014. nakon što ga je oduzela Ukrajini, česta je meta ukrajinskih napada tijekom 19-mjesečnog rata.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?