Ministri se optužuju za uživanje u opijatima

Ministri se optužuju za uživanje u opijatima

Link na izvornu vijest

Autor: dnevno.ba/hina

Ministri obrane i sigurnosti Bosne i Hercegovine javno su razmijenili uvrede optužujući jedan drugoga za drogiranje odnosno alkoholizam a u pozadini njihova verbalnog sukoba su oprečna politička stajališta koja zastupaju obnašajući sadašnje dužnosti.

Ministar obrane BiH Zukan Helez koji je na tu poziciju dospio kao kadar SDP BiH u intervjuu za sarajevsku komercijalnu Face televiziju ustvrdio je u petak kako njegov kolega u Vijeću ministara i ministar sigurnosti Nenad Nešić ima probleme drogom.

– Nešić koliko potegne ‘bijelog’, tako i reagira! Treba mi logoped kad pričam s njim, kazao je Helez komentirajući tako osude koje su na njegov račun izrekli dužnosnici iz reda bosanskih Srba pa tako i Nešić kada je on ranije kazao kako ima obavještajne podatke da se predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik spreman na bijeg iz BiH i da je njegova politička karijera gotova. To je ponovio i u petak.

– Stojim pri tome da će Dodik pobjeći iz BiH! To je točna informacija, kazao je ministar obrane BiH koji tvrdi kako ima “svoje ljude” i u srbijanskoj obavještajnoj službi BIA te da zna kako su već vođeni pregovori o tome tko će naslijediti Dodika.

Na te je izjave reagirao Nešić koji je za ministra sigurnosti imenovan kao čelnik stranke Demokratski narodni savez (DNS) i koja je koalicijski partner Dodikovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

U izjavi koja je medijima dostavljena iz njegova ureda Nešić je najavio kako će tužiti Heleza za klevetu a za ministra obrane je ustvrdio kako je alkoholičar koji se tuče po kavanama.

‘U životu sam se tri puta napio’

U bizarnoj izjavi ministar sigurnosti je priznao kako je i sam sklon alkoholu ali tvrdi kako se ne drogira.

– U životu sam se tri puta napio i to mi je najveći…. grijeh, ali ni tada nisam tukao ljude na parkingu bolnice, niti u kavanama, a ni na stadionu kao što je to činio Helez, izjavio je ministar sigurnosti BiH.

Autor: dnevno.ba/hina

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?