Sudac Gigović nakon završetka utakmice dao žuti igraču Širokog koji je odmah zaplakao jer propušta utakmicu s Borcom

Sudac Gigović nakon završetka utakmice dao žuti igraču Širokog koji je odmah zaplakao jer propušta utakmicu s Borcom

Link na izvornu vijest

Nogometaši Širokog Brijega slavili su veliku pobjedu nad Sarajevom u derbiju rezultatom 1:0, ali i za naredni dvoboj ostali bez važnog veznjaka Marka Capana, koji je zaradio suspenziju.

No, Capan nije zaradio suspenziju zbog nečeg što često viđamo na nogometnim terenima. Naprotiv, sve se dogodilo nakon meča, kada mu je glavni sudac Miloš Gigović pokazao treći žuti karton.

Koliko god to nevjerojatno zvuči i rijetko se viđa na nogometnim terenima, Gigović mu je pokazao žuti karton jer je nogometaš skinuo dres nakon utakmice.

U službenom zapisniku Nogometnog saveza BiH navodi se da se Capan nedolično ponašao te da je bacao dres, što je teško nepovjerovati s obzirom na veliku pobjedu njegovog tima.

“Marko Capan – Nakon utakmice, nedolično ponašanje, skidanje i bacanje dresa po završetku utakmice ispred glavnog suca”, navodi se u službenom izvještaju Comet sustava Nogometnog saveza BiH.

Mladi defanzivni veznjak odmah je zaplakao kad je shvatio da mu je to treći žuti karton i da će zbog toga propustiti naredni dvoboj protiv Borca.

Ovo je doista nečuveno, možda sudac Gigović simpatizira Borac, tko zna.

The post Sudac Gigović nakon završetka utakmice dao žuti igraču Širokog koji je odmah zaplakao jer propušta utakmicu s Borcom first appeared on ABCportal.info.

Objava Sudac Gigović nakon završetka utakmice dao žuti igraču Širokog koji je odmah zaplakao jer propušta utakmicu s Borcom pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?