Bila je jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda, a danas s 37 godina izgleda neprepoznatljivo

Bila je jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda, a danas s 37 godina izgleda neprepoznatljivo

Link na izvornu vijest

Glumica Mischa Barton bila je jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda 2000-tih, a gledatelji je najviše pamte po ulozi Marisse Cooper u seriji “The O.C.”

Zbog brojnih problema s mentalnim zdravljem Mischa se povukla iz Hollywooda, a sada je otkriveno da se ponovno vraća glumi i na televizijske ekrane.

@10newsfirst Mischa Barton has responded to recent revelations that The O.C. creators Josh Schwartz and Stephanie Savage deeply regret killing off her character Marissa Cooper in the season 3 finale. The ‘Neighbours: A New Chapter’ star acknowledged the now-iconic 00s show was one of Schwartz’s “first really big shows as a writer” and would have been “complicated to navigate” her ending. “I think it’s very sweet that the fans are so, and still get so upset about, you know, Marissa’s death,” she said in an interview alongside Neighbours co-star Stefan Dennis (Paul Robinson). #10newsfirst #neighbours #mischabarton #theoc #marissacooper #ryanatwood #summerroberts #sethcohen ♬ original sound – 10 News First Australia

Glumica se pohvalila ulogom u seriji “Neighbours”, sapunici koja je godinama bila hit u Australiji, a sada su odlučili snimati reboot.

U seriji je ranije glumila i pjevačica Kylie Minogue, koju je Barton spomenula kao jedan od razloga zašto je prihvatila ulogu nakon što su je producenti kontaktirali.

Mischa je tim povodom gostovala u emisiji 10NewsFirst na australskoj televiziji, tamo su je prvi put nakon dugo vremena vidjeli fanovi, jer je video postao virala. Mnogi pišu kako se promijenila, te ova 37-godišnjakinja danas izgleda puno drukčije nego kada je bila na vrhuncu slave.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?