Devet medalja za članove Karate kluba Posušje na ligi Hercegovine u Širokom Brijegu

Devet medalja za članove Karate kluba Posušje na ligi Hercegovine u Širokom Brijegu

Link na izvornu vijest

Karate klub Posušje nastupio je ove nedjelje na trećem kolu DKL regije Hercegovine u Širokom Brijegu gdje su u konkurenciji 17 klubova i 380 natjecatelja s područja Hercegovine i Dalmacije osvojili devet medalja.

Zlato su osvojili Marija Jukić, Sara Bešlić i Mario Kovač.

Srebernu medalju osvojila je Lea Rezo, dok su ekipno srebrenu medalju osvojili Zvonko Jukić, Vlado Begić i Ante Protrka.

Brončanu medalju su pak osvojili Sara Bešlić, Lea Rezo i Petra Jukić. Brončanu ekipnu medalju osvojili su Marta Bašić, Sara Čamber i Ela Protrka.

Pored osvajača medalja, nastupili su još i Matea Čamber, Lana Leko, Petra Topić, Ružica Topić, Ivana Bešlić i Marko Lebo, no ovaj put ostali su bez medalje.  

„Također, u sklopu ovog turnira bio je i turnir trenera gdje je nastupio i naš trener Marko Čamber Džigi koji je zadnji put nastupio je prije čak 23 godine. Jučer je Marko proslavio 55 godina i uspio je odraditi 6 mečeva, pa čestitke i našem treneru“, priopćeno je iz Karate kluba Posušje.

Radioposusje.ba

Objava Devet medalja za članove Karate kluba Posušje na ligi Hercegovine u Širokom Brijegu pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?