U Crnoj Gori se izdaje hotel za samo 200 evra

U Crnoj Gori se izdaje hotel za samo 200 evra

Link na izvornu vijest

POGORICA – Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG) daju u zakup hotel na ekskluzivnoj lokaciji, uz samo jezero Sušica na Durmitoru, za svega 200 evra mjesečno. Iz ovog javnog preduzeća potvrdili su za Portal RTCG da se na javni poziv prijavila jedna firma, koja će biti zakupac hotela narednih pet godina.

U Crnoj Gori se izdaje hotel za samo 200 evra

FOTO: Pixabay

Prema saznanjima portala RTCG, objekat će biti izdat u zakup firmi iz Podgorice, čije poslovanje dosad nije bilo interesantno javnosti.

U momentu kada su cijene nekretnina u porastu, te je nemoguće naći u mjesečni zakup i garsonjeru na Žabljaku po toj cijeni, iz NPCG su se odlučili da cijeli hotel daju za 200 evra mjesečno.

Turističko-ugosteljski objekat površine 240 kvadrata ponuđen je na tender za 2.400 evra godišnje. U javnom pozivu, koji je objavljen u septembru, nije bio preciziran uslov da firma koja se prijavljuje na tender ima godine iskustva u hotelijerstvu.

Saglasnost za davanje hotela pod zakup dala je Vlada početkom septembra, a na zahtjev Nacionalnih parkova Crne Gore.

Portal RTCG pitao je JP NPCG koja firma je dobila u zakup hotel “Sušica”, ko je odlučivao o cijeni po kojoj se hotel daje u zakup i zbog čega kao uslov za firme koje se prijavljuju nije bilo više detalja, odnosno uslova o djelatnosti. Odgovori se čekaju.

Agencije

Чланак U Crnoj Gori se izdaje hotel za samo 200 evra се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?