Izviđač slavio protiv Maglaja u šokantnoj završnici

Izviđač slavio protiv Maglaja u šokantnoj završnici

Link na izvornu vijest

U infarktnoj završnici rukometaši Izviđača došli su do pobjede i prvih bodova na početku prvenstva, golom u posljednjoj sekundi slavili su protiv Maglaja 33:32.

Sam početak utakmice dao je naslutiti tešku utakmicu, iskusniji gosti iz Maglaja igrali su čvrsto i racionalno i stekao se dojam u prvih 30 minuta da su kontrolirali igru, iako je rezultat većinom bio „u egalu“. Gosti su u 7.minuti poveli 2:4, dvije minute kasnije bilo je 4:4, da bi opet u 12.minuti bilo minus dva 5:7. Skauti su brzo poravnali 7:7 (13.minut), pa su i poveli 10:9 na sredini prvog poluvremena. Ipak, do poluvremena su gosti bili sabraniji i otišli na odmor s golom prednosti (17:18).

Prve minute u nastavku pripale su domaćinima, na golu je Aldin Alihodžić obranio nekoliko lopti za redom pa je Izviđač u 35.minuti imao prednost od dva gola (20:18). Možda bi prednost bila i veća da na drugoj strani vratar Đorđe Bosić nije, također, zaredao s obranama, slično kao kolega na suprotnim vratima.

Posljednjih petnaest minuta započelo je s prednosti Izviđača 25:23 u 46.minuti, ali gosti za dvije minute poravnavaju rezultat i ušlo se posljednjih desetak minuta u egalu. Još dva puta skauti su imali plus dva 29:27 u 55.minuti i 32:30 u 58.minuti, ali su uporni gosti poravnali na ulasku u posljednju minutu kad je uslijedila prva drama.

Nakon time outa Izviđač je krenuo u napad, lopta je dvadesetak sekundi prije kraja doslovno ispala iz ruke rukometašu Izviđača i gosti su uzeli time out 14 sekundi prije kraja. Neopreznost u napadu (probijanje) četiri-pet sekundi prije kraja skupo ih je koštala, u brzoj kontri Edvin Đelilović je sekundu-dvije prije zvuka sirene pogodio za pobjedu domaćina.

Milan Vukšić a 10 i Diano Ćeško sa 6 postignutih golova bili su najefikasniji u Izviđaču, a vratar Aldin Alihodžić imaqo je 7 obrana.Edo Mehinagić postigao je 8, Boris Bosić 7 i Adi Omeragić 5 golova dok je vratar Đorđe Bosić imao 11 obrana.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Izviđač slavio protiv Maglaja u šokantnoj završnici pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?