U Ajaxu razočarani partijama Josipa Šutala: Vodite ga kući, ni sa kim ne priča i samo ispija kave

U Ajaxu razočarani partijama Josipa Šutala: Vodite ga kući, ni sa kim ne priča i samo ispija kave

Link na izvornu vijest

Kriza u koju je upao Ajax ne pamti se u novijoj povijesti ovog slavnog kluba, a kritike nizozemskih medija i bivših igrača prema sadašnjim prvotimcima ne staju već mjesecima.

Pored bh. internacionalca Benjamina Tahirovića, na meti kritika našli su se i hrvatski nogometaši Jakov Medić, a sada i Josip Šutalo.

Bivši nogometaš i legenda Ajaxa Andy van der Meyde gostovao je na nizozemskoj televiziji u emisiji “Veronica Offside” gdje je otkrio neke detalje o dosadašnjem životu Šutala u Amsterdamu.

“Najskuplji stoper u bogatoj povijesti Ajaxa ne razgovara ni s kim u klubu, ne druži se, samo pije kavu i razmišlja o tome kako da se vrati kući u Zagreb”, rekao je. Na njegove navode nadovezao se još jedan gost emisije, slavni nizozemski trener Dick Advocaat.

“Pošaljite ga kući momentalno, vidite koliko novca možete dobiti za njega, ne može se ovako nastaviti”, rekao je Advocaat.

Ovakve i slične kritike logičan su slijed događaja uslijed najgoreg starta Ajaxa svih vremena u Eredivisiji, gdje nizozemski velikan nakon šest odigranih utakmica ima samo pet bodova, te se nalazi na preskromnom 16. mjestu.

Šutalo nije igrao u posljednjem porazu od AZ Alkmaara, a zamijenio ga je Jakov Medić, koji je također ne tako davno bio kritiziran.

Podsjetimo, Šutalo je u Ajax stigao iz Dinama prošlog ljeta u transferu vrijednom 20.5 milijuna eura. Rođen je u Čapljini 2000. godine i već je skupio 10 nastupa za Vatrene.

Kao što smo naveli, pošteđen nije bio ni bh. reprezentativac Benjamin Tahirović kojeg je ESPN-ov analitičar Wink skoro usporedio sa “kokoškom”.

“Tahirović je dramatičan. On stvarno ne razumije kuda se treba kretati. Trči kao slijepa kokoš tamo ispred obrane. Svu opasnost na Ajaxovu obranu dolazi u Tahirovićevom prostoru”, rekao je Wink.

The post U Ajaxu razočarani partijama Josipa Šutala: Vodite ga kući, ni sa kim ne priča i samo ispija kave first appeared on ABCportal.info.

Objava U Ajaxu razočarani partijama Josipa Šutala: Vodite ga kući, ni sa kim ne priča i samo ispija kave pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?