Bez uspjeha za našu Anamariju na Europskom kadetskom prvenstvu

Bez uspjeha za našu Anamariju na Europskom kadetskom prvenstvu

Link na izvornu vijest

Danas je na Europskom kadetskom prvenstvu koje je održano u Beogradu nastupila kao reprezetativka Bosne i Hercegovina i članica TKD kluba „Poskok“ Posušje Anamarija Miličević. No, nakon nastupa ovoga jutra, Ana Marija nije imala sreće.

Za Anamariju je završen njezin debitantski nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Anamarija je otvorila današnji natjecateljski dan na borilištu 2 gdje je u prvoj borbi snage odmjerila sa predstavnicom Grčke, koja je na nedavno održanom Svjetskom kadetskom prvenstvu u Sarajevu nakon dvije pobjede zauzela peto mjesto.

Anamarija je dobro parirala svojoj protivnici ali je presudilo iskustvo pa je u prvoj rundi Anamarija izgubila reziltatom 5:8. Drugu rundu je Anamarija je poentirala i oklop i glavu te primila samo jedan udarac šakom. Međutim, presudila je koncentracija i iskustvo pa je tu rundu na kraju izgubila diskvalifikacijom pri rezultatu 5:5 zbog pet kaznenih bodova.

„Ovo je veliko iskustvo za Anamariju i sigurno je čeka još velikih natjecanja, čestitamo joj na nastupu, a ostalom timu BiH želimo puno uspjeha u nastavku natjecanja. Još jednom smo kvalitetno predstavili naš klub, grad, savez i državu na velikim taekwondo eventima.

Zahvaljujemo se Anamarijinim roditeljima koji su joj podrška na ovom i svim ostalim natjecanjima, njezinim kolegama i prijateljima iz kluba i reprezentacije i svima koji su navijali za nju. Hvala Općini Posušje i Županiji zapadnohercegovačkoj koja prati i pomaže naš rad kroz cijelu godinu. Hvala zlatnim sponzorima Weltplast doo, Markota doo, Euromaterijali doo, Elektroprivreda HZHB, Pikić staklo, Tiskara Olovka koji su također u posljednjih godinu dana znatno pomogli naš rad. Hvala našim suradnicima i sponzorima koji nam pomažu u pripremi i oporavku naših natjecatelja, Rehabilitacijskom centru Soleus i Fitnes centru SportArts. Hvala svim medijima koji nas prate na podršci, a posebno Radio Posušju. Na kraju hvala i Taekwondo Savezu BiH koji je ovaj put sufinancirao natjecatelje sa kotizacijom i obaveznim smještajem“, kazali su nam iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

Radioposusje.ba 

Objava Bez uspjeha za našu Anamariju na Europskom kadetskom prvenstvu pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?