Mladić iz BiH podmitio policajca: Policajac otpušten, mladić optužen

Mladić iz BiH podmitio policajca: Policajac otpušten, mladić optužen

Link na izvornu vijest

USKOK je podigao neposrednu optužnicu protiv 34-godišnjeg policajca iz PU karlovačke zbog primanja mita kojeg mu je dao 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Policajac je optužen da je 17. listopada 2023. oko 18 sati, u Miholjskom, općina Vojnić, zaustavio automobil zbog prekoračenja dopuštene brzine, za što je propisana kazna od 390 eura i zabrana upravljanja vozilom u Hrvatskoj u trajanju od mjesec dana.

Mladić iz BiH mu je zatim dao 60 eura mita kako bi ga pustio bez evidentiranja prekršaja, što je policajac i napravio, prenosi Index.hr. 

Policajac je bio uhićen i protiv njega je PU karlovačka podnijela kaznenu prijavu.

Županijskom sudu u Zagrebu nije predloženo određivanje istražnog zatvora jer nisu ispunjene zakonske pretpostavke za podnošenje takvog prijedloga jer je prije optužnice provedena dokazna radnja prepoznavanja okrivljenog policajca.

Policajac je udaljen iz službe.

Post Mladić iz BiH podmitio policajca: Policajac otpušten, mladić optužen je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?