Završena NetWork 11: Najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH okupila preko 1.100 učesnika

Završena NetWork 11: Najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH okupila preko 1.100 učesnika

Link na izvornu vijest

NEUM – NetWork 11 konferencija je i ove godine uspješno odgovorila izazovima savremenih tehnologija te je svojim učesnicima dala mnoštvo kvalitetnog sadržaja, korisnih predavanja i panel diskusija uz jedinstvenu priliku za druženje i razmjenu iskustava sa domaćim i regionalnim IT stručnjacima.

Završena NetWork 11: Najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH okupila preko 1.100 učesnika

FOTO: Communis

Po tradiciji, konferencija je postavila visoke standarde u oblasti informacionih tehnologija u BiH, spajajući edukativni i poslovni segment sa strateškim networkingom i umrežavanjem profesionalaca.

Kao i svake godine, fokus je bio na najaktuelnijim poslovno-tehnološkim trendovima. Više od 90 vrhunskih bosanskohercegovačkih, regionalnih i globalnih predavača vodilo je učesnike kroz najvažnije i najkorisnije teme iz svijeta tehnologije, poslovanja i inovacija, od Cloud tehnologije, preko Machine Learning (ML), Security & Compliance, pa sve do budućnosti eCommerca.

FOTO: Communis

Ovogodišnji Business Day donio je perspektive vodećih lica iz organa vlasti i predstavnika ključnih kompanija u regiji. Paneli poput „Povratak u budućnost: Kako digitalni potpis mijenja poslovanje u BiH?“, „Fintech u BiH – i šansa i izazov“ i „Digitalizacija servisa javne uprave u BiH – čekaju li nas bolji dani?“ izazvali su posebnu pažnju među učesnicima.

NetWork konferencija je i ove godine potvrdila svoj status najveće i najrelevantnije poslovne tehnološke konferencije u BiH. Svjedočili smo povećanom interesovanju za teme digitalne transformacije i digitalizacije u BiH, što pokazuje da je naša zemlja spremna da korača u korak s globalnim trendovima. Ponosni smo što smo ponovo okupili tako veliki broj stručnjaka i entuzijasta iz IT sektora te omogućili platformu za efikasno umrežavanje i razmjenu iskustava. Network konferencija ostaje najznačajniji IT događaj u BiH i sigurni smo da će naredne godine privući još veći broj učesnika“, izjavili su iz agencije Communis, glavnog organizatora konferencije.

Učesnici konferencije imali su priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade sponzora i uživati u bogatom zabavnom programu. Nakon brojnih predavanja, prisutni su uživali u nastupima grupa Perpetuum Mobile, Zabranjeno pušenje i Berina Buturovića.

CAPITAL

Чланак Završena NetWork 11: Najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH okupila preko 1.100 učesnika се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?