Ministrica Katić u posjeti općini Posušje

Ministrica Katić u posjeti općini Posušje

Link na izvornu vijest

Andrijana Katić, ministrica prometa i komunikacija FBiH, u pratnji suradnika, boravila je danas u službenom posjetu Općini Posušje.

Tom prilikom je u zgradi općine održan je radni sastanak na kom su uz načelnika Antu Begića i goste, nazočili i Zvonimir Širić ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH i Vinko Romić, ravnatelj Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke.

Tijekom razgovora, domaćini susreta su upoznali ministricu Katić i njene suradnike, s aktualnim projektima koji se realiziraju na području općine Posušje te planovima sanacije, nadogradnje i izgradnje nove cestovne infrastrukture u svrhu poboljšanja protočnosti i sigurnosti sudionika u prometu. Posebna tema sastanka odnosila se i na mogućnosti izmjene zakonske regulative, kojima bi se lakše implementirali projekti iz ove domene.

Sudionici današnjeg susreta u Posušju istaknuli su također dobru međuinstitucijsku suradnju koja se ogleda, između ostalog, u prepoznavanju prioritetnih zahtjeva i adekvatnog rješavanja istih, a od čega korist ima, kada je riječ o putnoj infrastrukturi i lokalna i šira zajednica. Stoga je Izraženo i čvrsto uvjerenje kako će se ona nastaviti na isti način i na sljedećim projektima koji će se implementirati na teritoriju općine Posušje.

Objava Ministrica Katić u posjeti općini Posušje pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?