NAJAVA: “Božić Svima: Humanitarni Advent u Grudama”

NAJAVA: “Božić Svima: Humanitarni Advent u Grudama”

Link na izvornu vijest

U duhu praznične solidarnosti, Grude će ponovno zasjati u svjetlu humanosti tijekom Humanitarnog Adventa koji će se održati od 15. do 17. prosinca. Ovaj posebni događaj organiziran je uz angažman predanih volontera koji će svojim radom doprinijeti zajedničkom cilju – pomoći obiteljima u potrebi diljem općine Grude.

Svi posjetitelji bit će pozvani da se pridruže ovoj nesebičnoj inicijativi. Svaka aktivnost tijekom Humanitarnog Adventa bit će obogaćena toplinom i darivanjem, a sva prikupljena zarada bit će usmjerena prema obiteljima koje se suočavaju s teškoćama.

Ovaj trodnevni događaj ne samo da donosi radost praznika, već i širi osjećaj zajedništva. Volonteri će biti srce ove inicijative, posvećeni pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Dođite i pridružite nam se na Humanitarnom Adventu u Grudama, gdje će svjetlost božićnih lampica ozariti srca i domove onih kojima će ova pomoć značiti najviše. Vaša prisutnost i podrška čine razliku!

Zajedno, činimo Božić nezaboravnim za sve!

Organizacijski tim

Post NAJAVA: “Božić Svima: Humanitarni Advent u Grudama” je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?