Posušanka Ivana Galić u Portugalu nastupa na Svjetskoj premjer ligi serije A

Posušanka Ivana Galić u Portugalu nastupa na Svjetskoj premjer ligi serije A

Link na izvornu vijest

Natjecateljica, ali i trenerica Karate kluba Posušje Ivana Galić ovaj tjedan nastupa u Portugalu na Svjetskoj premjer ligi serije A kao član Hrvatske karate reprezentacije.

Ivana je danas otputovala u Zagreb, odakle putuje za Veneciju, pa u Porto u Portugal gdje se održava natjecanje.

„Moja kategorija je dosada najbronija, imamo 73 natjecateljice. Nadam se da ću se pokazati u najboljm svijetlu. Prošli tjedan sam trenirala doista intezivno, tri puta dnevno. Na raspolaganju su mi bile karatašice našega posuškog kluba i na tome im hvala“, kazala nam je Ivana uoči odlaska u Portugal.

O konkurenciji i očekivanjima na ovakvim natjecanjima je teško govoriti. No, Ivana je dala sve od sebe u pripremama i osjeća se nikad bolje pred ovaj nastup. „Odlično se osjećam uoči odlaska. Prvi put ovo mogu reći. Ossim ovih kondicijskih i fizičkih priprema, htjla bi ovom prilikom zahvaliti i jednoj psihologinji za koju ne znam bi li htjela da je imenujem pa neću. Jako dobrih savjeta sam od nje dobila za mentalnu pripremu. Jer svi smo mi na vrhu tehničko – taktičke forme, no u karateu kao i u svakom sportu ipak na kraju pobjeđuje onaj koji je psihički najspremniji i najstabilniji“, kazala je Ivana.

Ivana već nekoliko godina nastupa za Hrvatski karate reprezentaciju i jedina je zadnjih nekoliko godina koja u ovom sport nastupa na svjetskim karate natjecanjima. „Već sedamnaest godina treniram karate, sedam godina sam bila članiva bh. karate reprezentacije, a već nekoliko godina sam članica Hrvatske karate reprezentacije i tu sam imala brojne svjetske i europske nastupe“, istaknula je Ivana.

Ivani želimo puno sreće u Portugalu, u Portu gdje podsjetimo natjecanje traje do 26. studenog.

Radioposusje.ba

Objava Posušanka Ivana Galić u Portugalu nastupa na Svjetskoj premjer ligi serije A pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?