Crveni križ Grude u posjeti Općini povodom Međunarodnog dana volontera

Crveni križ Grude u posjeti Općini povodom Međunarodnog dana volontera

Link na izvornu vijest

Povodom Međunarodnog dana volontera Općinu Grude su danas posjetile predsjednica Crvenog križa Grude dr. Vinka Đevenica, tajnica Nada Pezer te skupina mladih koji volontiraju u ime Crvenog križa.

Ispred Općine Grude susretu je nazočio načelnik općine Ljubo Grizelj i šef ureda načelnika Josip Tomić.

Predsjednica Crvenog križa prisutne je upoznala s radom i aktivnostima organizacije s naglaskom na rad s mladim. Međunarodnim danom volontera cilj je sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljan rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionaloj i međunarodnoj razini.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj pohvalio je dosadašnji predani rad Crvenog križa i svih njegovih volontera te poželio uspješan rad i mnogo realiziranih projekata u budućnosti, priopćeno je.

Post Crveni križ Grude u posjeti Općini povodom Međunarodnog dana volontera je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?