Tragična prometna nesreća: Dijete poginulo u sudaru, ozlijeđena cijela obitelj

Tragična prometna nesreća: Dijete poginulo u sudaru, ozlijeđena cijela obitelj

Link na izvornu vijest

Maloljetno dijete je poginulo u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada kada je došlo do sudara Peugeota i kamiona Scania.

Ozlijeđeno je ukupno šest osoba, od čega su četvoro maloljetna djeca, te njihovi roditelji. Svi su prevezeni u UKC Republike Srpske i jedno dijete je nažalost preminulo, dok su ostali članovi obitelji zadržani na liječenju i stupanj njihovih ozljeda zasada nije poznat.

U Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci naveli su da se nesreća dogodila oko 13.45 sati.

“U nesreći su sudjelovali putničko motorno vozilo Peugeot kojim je upravljao Rales Sulejmanović (19) iz Gradiške, drugo motorno vozilo je teretno vozilo Scania kojim je upravljao Nikolče Miloševski (55) iz Makedonije”, istaknuli su iz OJT za “Nezavisne”.

Kako je rečeno, Sulejmanović, supruga i četvoro djece prevezeni su na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gdje je jedno dijete podleglo.

Očevid je obavio dežurni tužitelj Miroslav Kotur, a naložena je i obdukcija preminulog djeteta.

The post Tragična prometna nesreća: Dijete poginulo u sudaru, ozlijeđena cijela obitelj first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?