Kovač i Vrgoč najavili Borac: Bodovima okruniti dobru polusezonu!

Kovač i Vrgoč najavili Borac: Bodovima okruniti dobru polusezonu!

Link na izvornu vijest

U prošlom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, nogometaši HŠK Posušje su gostovali kod Sloge Doboj te su poraženi s minimalnih 1:0 a jedini gol na susretu postigao je Nikolić u 60’ minuti susreta.

Pred nama je sada 18.kolo nogometne Premijer lige BiH, posljednje uoči zimske stanke, u čijem će sklopu HŠK Posušje snage odmjeriti s vodećim Borcem iz Banja Luke. Uoči utakmice održana je i press konferencija na kojoj su se medijima i javnosti obratili kondicijski trener Tomislav Kovač i branič Branko Vrgoč.

Trener Kovač iskomentirao je što očekuje od nadolazeće utakmice: Znamo o kako kvalitetnoj ekipi se radi koja voli igrati ali stožer je se dobro pripremio za utakmicu kao i cijela ekipa. Oni su s razlogom vodeći i sigurno su ozbiljan kandidat za osvajanje lige. Pozivam navijače da ispune Mokri Dolac, naša očekivanja su velika, igramo dobro i ne bježimo od toga da očekujemo pozitivan ishod a cilj je sva 3 boda da okrunimo ovu dobru polusezonu. 

Branič Vrgoč također je kazao što očekuje od utakmice: Mi smo spremni, očekujemo tešku utakmicu, ne baš lijepu ali da damo sve od sebe i pokušamo izvuci maksimum.

Trener Kovač kazao je tko nije na raspolaganju za utakmicu s Borcem, a evo što je odgovorio na upit ima li novih ozljeda: Nema nam Brkovića koji je imao smrtni slučaj u obitelji i ovim putem mu želimo izraziti sućut, nema Pavlovića već dugo i Petrovića. 

S jedne strane igra i mjesto na ljestvici za Posušje izgledaju dobro dok je s druge strane bodovno borba za ostanak i dalje potpuno otvorena, prednost je 4 boda. Upitali smo Kovača stoga kako su zadovoljni polusezonom uoči ove utakmice: Da, dobro igramo u dobroj formi ali sigurno možemo žaliti za nekim bodovima tako da je ova sutrašnja utakmica jako važna. 

Kovač je kazao i kakvu utakmicu očekuje, a na upit može li se Posušje vodećem suprotstaviti svojom igrom ili možemo očekivati nešto oprezniji pristup, izjavio je sljedeće: Svjesni smo snage Borca, obje ekipe žele igrati, bit će sutra sigurno malo otežano ali nema alibija idemo maksimalno kao i svaku utakmicu. 

Upitali smo trenera Tonija Kovača jeli istina da napušta Posušje i ide u Uzbekistan, a on nam je dao emotivan odgovor: Nadao sam se da neće biti ovog pitanja jer mi odmah prorade emocije ali istina je nakon puno godina napuštam Posušje i sigurno nije bilo lako. Zahvalan sam Posušju na svemu što mi je ponudilo, bez njih ovo ne bi bilo moguće. 

Vrgoč je potvrdio kako je igrati protiv vodeće ekipe u ligi pred svojim navijačima lijep način za završiti polusezonu i da to daje dodatni motiv: Svaka utakmica je ista bio to Borac ili netko manji ne podcjenjujući nikog na nama je da radimo svoje i probamo uzet bodove. 

Evo što je Vrgoč rekao o kvalitetama ili manama protivnika, te na što ili koga će sutra trebati posebno obratiti pažnju: Moramo biti na većem nivou koncentracije i smanjiti greške na minimum. Ne bih izdvajao nekog od igrača, prvi su i imaju više kvalitetnih pojedinaca. 

Vrgoč je upitan i kakvo je raspoloženje u svlačionici, a evo što je rekao na konstataciju kako je Posušje ovu polusezonu odigralo puno bolje nego što to bodovi pokazuju: Atmosfera je dobro i mi znamo da igramo dobro ali nedostaje tu još bodova. Na kraju je najbitniji rezultat i volio bih da igramo malo ružnije odnosno manje dobro a da imamo 5-6 bodova više. Bez obzira na poraz u prošlom kolu dobro treniramo, atmosfera je među dečkima super i nadam se da ćemo to prenijet na teren da i poslije utakmice bude neka zabava. 

Trener Kovač upitan je i za sami teren, evo što je kazao: Što se tiče terena, bit će težak za našu igru ali ne bježimo od naših principa. Tereni su generalno loši na više mjesta ali to ne smije biti alibi mi u utakmicu ulazimo s ciljem da uzmemo bodove.

Dakle, utakmica Posušje:Borac na rasporedu je sutra od 18 sati na stadionu Mokri Dolac. Posljednji put ove godine obojimo tribine u plavo bijelo i dajmo podršku našim dečkima. Sretno, Posušje!

Objava Kovač i Vrgoč najavili Borac: Bodovima okruniti dobru polusezonu! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?