Izviđač neumoljiv – pala i Sloboda

Izviđač neumoljiv – pala i Sloboda

Link na izvornu vijest

Puno boljom igrom u obrani u drugom poluvremenu rukometaši Izviđača uspjeli su slomiti otpor borbene momčadi Slobode iz Tuzle i na kraju uvjerljivo slaviti 39:32 (18:18).

Početak susreta prošao je u znaku Marijana Šaravanje koji je postigao tri gola za redom, pa je u 4.minuti bilo 3:0, a Izviđač još nije iskoristio sedmerac. Gosti su se brzo pribrali i u 6.minuti je bilo 4:3, a poravnali su u 11.minuti na 5:5. Ponovo je Izviđač otišao na plus tri (9:6 u 14.minuti, 11:8 u 16-oj i 13:10 tri minute kasnije. Ipak, do odmora Izviđač je „prosuo“ nekoliko napada i u posljednjoj minuti prvog dijela Sloboda je izjednačila na 18:18.

U nastavku je Izviđač krenuo agresivnije i borbenije u obrani što je vrlo brzo dalo rezultata, u 35.minuti bilo je 23:19, a na isteku prvih deset minuta nastavka prvi je put bilo plus pet, 25:20 u 39.minuti. Iako su gosti u napadu igrali sa svih sedam igrača, bez vratara, obrana skauta je odolijevala pa je prednost u 46.minuti narasla na plus sedam 30:23 i već se tada nazirao rasplet. Sloboda je u dva navrata uspjela spustiti prednost Izviđača na pet golova, ali više nije mogla, domaćin je slavio 39:32.

Prvo ime susreta bio je Marijan Šaravanja s 10 postignutih golova, nije zaostajao ni Edvin Đelilović koji je zabio 8, Ivano Pavlović 6, a Filip Odak 4. Vratar Haris Suljević imao je 8, a Aldin Alihodžić 4 obrane. Kod Slobode Marino Gabrieri i Aleksandar Kurteš postigli su po 6, a Marko Lukić i Mario Pavlak po 4 gola. Vratar Zdravko Čajić imao je 7 obrana.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Izviđač neumoljiv – pala i Sloboda pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?