VIDEO: Posušanka Ana Širić oduševila u nokaut emisiji ‘The Voice Hrvatska’!

VIDEO: Posušanka Ana Širić oduševila u nokaut emisiji ‘The Voice Hrvatska’!

Link na izvornu vijest

Večeras je u popularnoj emisiji ‘The Voice Hrvatska’ naša posušanka Ana Širić stala na veliku pozornicu i svojim nastupom oduševila sve prisutne, uključujući i svojeg mentora, poznatog glazbenika Damira Urbana. U napetoj nokaut fazi natjecanja, gdje su mentori morali donijeti teške odluke, Ana je briljirala i osigurala svoje mjesto u daljnjem natjecanju.

Damir Urban, suočen s izazovom odabira najboljih među svojim talentima, morao je birati između četiri izvanredne dame iz svog tima. Kolegica Vanna mu je kroz šalu predložila da raspusti svoj bend i formira novi s ovim izvanrednim glasovima. Urban, vidno ponosan na svoje kandidate, izrazio je svoje divljenje i zahvalnost damama, naglasivši kako je čast što su baš one odabrale njega za mentora i kako sad ima “takvu četverojbu da bi volio da ga djevojke nisu izabrale”.

Naša Ana Širić, s ponosom predstavljajući Posušje, bila je prvi izbor Damira Urbana i s pravom prolazi dalje u natjecanju. Njezin talent, strast i predanost glazbi nisu prošli nezapaženo, a njena budućnost u ‘The Voice Hrvatska’ izgleda svjetla.

Čestitamo Ani na izvanrednom uspjehu i želimo joj puno sreće u daljnjim fazama natjecanja. Posušje je uz tebe, Ana!

posusje.info

Objava VIDEO: Posušanka Ana Širić oduševila u nokaut emisiji ‘The Voice Hrvatska’! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?