Konačno poznato kako je ubijena Vanja iz Skoplja: Obdukcijski nalaz riješio veliku misteriju

Konačno poznato kako je ubijena Vanja iz Skoplja: Obdukcijski nalaz riješio veliku misteriju

Link na izvornu vijest

Makedonska maloljetnica Vanja G. ubijena je hicem iz vatrenog oružja, navodi se u obdukcijskom nalazu Sudske medicine, saznaje „Skoplje1”.

Nalaz, na kome se radilo 17 dana, demantira glasine u medijima, ali i komentare profesora kriminalistike da se djevojčica možda ugušila tijekom otmice. To znači da je Vanja bila živa od mjesta gdje je oteta do mjesta gdje je upucana. U istrazi ostaje nepromijenjena činjenica da je osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo pucao na djevojčicu.

Nakon ubojstva, Vanjino tijelo je pokopano u ataru sela Gluvo, na mjestu koje je minideponija. Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao portal „Skoplje1“, Vanja je upucana u predijelu glave. Ekspert za metke će morati da odgovori iz kakvog oružja je pucano.

„Skoplje1” navodi da su listinzi telefonskih operatera, računarski uređaji, otisci prstiju – samo dio materijala koje već dvadesetak dana analiziraju istražni organi, u okviru istrage o ubistvima Vanje G. i Pančea Žežovskog, prenosi N1.

U ovom slučaju, Ljupčo Palevski-Palčo je osumnjičen da je planer, organizator i izvršitelj dva ubojstva. Za otmicu i ubojstvo dvije žrtve osumnjičeni su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev. Aleksandar G., otac ubijene Vanje, osumnjičen je da je Palču dao informacije o kćerkinom kretanju.

Objava Konačno poznato kako je ubijena Vanja iz Skoplja: Obdukcijski nalaz riješio veliku misteriju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?