FOTO: Vandalizam i nekultura na dječjem igralištu na Meljakuši

FOTO: Vandalizam i nekultura na dječjem igralištu na Meljakuši

Link na izvornu vijest

Oštećene mreže golova, oštećena sprava za penjanje, žičana ograda oko igrališta, smeće i paljenje na sredini dječjeg igrališta slika je koja je baš razljutila i razočarala mještane Meljakuše II. u Posušju.

Naime, sve navedeno ponavlja se već duže vrijeme, a ovih blagdana vandalizam na ovom igralištu na Meljakuši je bio poticaj stanovnicima tog posuškog naselja da apeliraju nesavjesnim pojedincima da prestanu uništavati igralište.

Igralište je izgrađeno još 2016. godine i otada je u manjim ili većim mjerama izloženu vandalizmu. Mještani povremeno šutke poprave oštećeno i redovito vode računa o održavanju igrališta, no ovih zadnjih nekoliko dana, vandalizam je prešao sve granice.

Mještani su zatečeni učinjenim i pozivaju čitavu zajednicu, prvenstveno roditelje da s djecom rade na prevenciji uništavanja javnih površina, jer su i predpostavke mještana da ipak maloljetnici čine ovu štetu, kazalo nam je nekoliko stanovnika ovoga djela općine Posušje.

Radioposusje.ba

Objava FOTO: Vandalizam i nekultura na dječjem igralištu na Meljakuši pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?