Najveći privredni događaj u BiH: “Banjaluka EXPO 2024”

Najveći privredni događaj u BiH: “Banjaluka EXPO 2024”

Link na izvornu vijest

BANJALUKA – U Banjoj Luci se ove godine održava najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini, Međunarodni sajam privrede „Banja Luka EXPO 2024“. Sajam se održava od 3. do 5. aprila naredne godine u kompleksu „Univerzitetskog centra – Kampus“ u Banjoj Luci. Događaj se održava u organizaciji kompanije „Elite Fair“ d.o.o. Banja Luka i kompanije „RS Consulting & Trade“ d.o.o. Banja Luka.

Najveći privredni događaj u BiH: “Banjaluka EXPO 2024”

FOTO: Banjaluka EXPO

Međunarodni sajam privrede u Banjoj Luci, koji se održava po prvi put, služiće kao platforma za susret privrednika iz svih zemalja regiona i Evrope. Na sajmu će se okupiti privrednici iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Turske, Mađarske, Austrije, Kine, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Bugarske i ostalih zemalja Evrope. Veliko interesovanje za prvim velikim sajmom privrede u Banjoj Luci iskazale su mnoge priznate kompanije i svjetski brendovi.

„Ovaj sajam privrede ima za cilj da preraste u mjesto okupljanja privrednika iz čitavog regiona, mjesto susreta, razmjene iskustava, ideja i vizija privrednika, mjesto povezivanja, saradnje i sklapanja partnerstava. Izuzetno je velika čast što su kompanije iz svih zemalja regiona prepoznale činjenicu da Banja Luka i Bosna i Hercegovina imaju potrebu za održavanjem jednog ovakvog međunarodnog događaja, te su se u velikom broju odazvale i iskazale svoju želju za prisustvom na ovom važnom privrednom događaju za Banja Luku i Bosnu i Hercegovinu“, izjavio je predsjednik Uprave sajma Slaviša Kovačević.

Najveći do sada sajam privrede u Banjoj Luci održaće se na ukupnoj površini od preko 10.000 metara kvadratnih izložbenog prostora. Od čega će 4.000 metara kvadratnih biti unutrašnjeg izložbenog prostora i 6.000 metara kvadratnih vanjskog izložbenog prostora.

Na sajmu će imati priliku da se predstave privrednici iz različitih oblasti, od građevinarstva, metalne i elektroindustrije, drvne industrije, tehnike i kućanskih aparata, preko IT sektora, elektronike i robotike, do nekretnina, arhitekture i projektovanja. Sajam će obuhvatiti niz pratećih aktivnosti kao što su: panel diskusije privrednika, tematska predavanja, kao i B2B sastanci.

„Vizija kojom se vodimo organizacijom Međunarodnog sajma privrede ´Banja Luka EXPO 2024´ jeste da ova manifestacija traje godinama ispred nas i da iz godine u godinu privlači sve veći broj privrednika i svjetskih kompanija. Do sada imamo preko 250 prijavljenih izlagača, a u narednom periodu očekujemo nekoliko veoma važnih partnera da nam se priključi na sajmu, što je potvrda naše ideje da Banja Luka i Bosna i Hercegovina zaslužuju ovakav privredni događaj. Prijave su još uvijek u toku, ali je ostalo još malo mjesta, zato koristim ovu priliku da pozovem sve zainteresovane kompanije da u što skorije vrijeme rezervišu svoje mjesto na jednom od najvećih regionalnih događaja, koji će se naredne godine održati u Banjoj Luci“, istakao je Kovačević.

Više informacija o samom sajmu možete pogledati na zvaničnoj stranici sajma www.banjalukaexpo.com ili putem mejla [email protected]

Prijavni materijal možete pogledati putem linka www.banjalukaexpo.com/prijavni-materijal.php, dok je za prijave otvorena i mogućnost online prijave putem naše platforme www.banjalukaexpo.com/prijava.php

Чланак Najveći privredni događaj u BiH: “Banjaluka EXPO 2024” се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?