Ante Ćorić se vratio u HNL

Ante Ćorić se vratio u HNL

Link na izvornu vijest

Iako se tijekom ovog prelaznog roka povezivao sa dolaskom u Velež, od toga neće biti ništa i on će pomoći u borbi za opstanak Rudešu.

Dvadesetšestogodišnji Ante Ćorić novi je nogometaš Rudeša.

Nekadašnji nogometaš Rome već neko vrijeme trenira sa Rudešom, a sada je postignut dogovor da on i službeno ponese dres ovoga kluba.

Ante Ćorić tijekom karijere osim za Modre i talijanskog velikana, igrao je i za Almeriju, WWW Venlo, Olimpiju te Zürich, s kojim je osvojio i naslov švicarskog prvaka. Najblistavije utakmice odigrao je u Dinamovom dresu.

‘Sretan sam što sam se vratio u moj Zagreb. Naravno, Rudeš i ja imamo zajedničku viziju, te ćemo napraviti sve kako bi klub ostao u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Osobno sam u dobrom ritmu, noge su još malo teške od priprema, ali do početka sezone, sve će biti na pravom mjestu. I jedva čekam prve izazove‘, rekao je Ante Ćorić.

S ovakvim raspletom presretan je i predsjednik kluba Josip Šimunić.

‘Naravno, jer znamo što Ante sve može i zna. Vidjeli smo i u prijateljskoj utakmici protiv Rogaške kako donosi razliku. Još kada uhvati pravi ritam. U svakom slučaju, uz njega će i naši mladi igrači imati priliku puno toga naučiti, tako da je ovo dvostruki dobitak za klub‘.

Ante Ćorić je sa Rudešom potpisao ugovor na godinu i pol.

The post Ante Ćorić se vratio u HNL first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?