PONOVO PRETUČEN NOVINAR IZ BRČKOG: OBJAVIO I KO MU JE NANIO POVREDE

PONOVO PRETUČEN NOVINAR IZ BRČKOG: OBJAVIO I KO MU JE NANIO POVREDE

Link na izvornu vijest

PONOVO PRETUČEN NOVINAR IZ BRČKOG: OBJAVIO I KO MU JE NANIO POVREDE

Kako je naveo u objavi, napadnut je zbog tekstova od strane Bojana Radovanovića.

  • Prišao mi je i pitao jesam li ja Mirza pružio mi ruku i zaputio više udaraca u predjelu lica pesnicom. Uz riječi ‘hajde još jednom napiši bilo kakav tekst ubit ću te – navodi.

Dervišević krivca vidi i u javnom tužiocu Zekeriji Mujkanoviću i Radmilu Ivanoviću koji već pet mjeseci ništa nisu uradili za prethodni fizički napad u kojem je brutalno pretučen.

  • Time su omogućili i dali motivaciju drugim osobama za otvorene fizičke napade u centru grada Brčko. Zekerija ili Kela, hvala vam na svemu i na vašem profesionalnom radu. Neka vas sram i stid bude svih novinara i medijskih radnika, građana i svih ostalih.. – poručio je.

Dervišević je istakao kako je Radovanović jedan od vlasnika pekare “Nimex” i povezan sa firmom preko porodičnih relacija “Tim invest” o kojoj je kaže pisao u aferi zgrade “Bulevar”.

  • Bojan još uvijek nije lišen slobode, a sumnjam da će i biti sa ovakvim tužilastvom. Smrti se ne bojim idemo dalje… – poručio je.

Dervišević je prije pet mjeseci udaren željeznim bokserom, a nedugo nakon toga policija je uhapsila dvije osobe koje se dovode u vezu s događajem.

The post PONOVO PRETUČEN NOVINAR IZ BRČKOG: OBJAVIO I KO MU JE NANIO POVREDE first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?