Policajcu osumnjičenom za ubojstvo u Tuzli prijeti najmanje 10 godina zatvora

Policajcu osumnjičenom za ubojstvo u Tuzli prijeti najmanje 10 godina zatvora

Link na izvornu vijest

Policajac Elvis Ćustedil u tijeku dana će biti ispitan u Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije, a nakon toga će za njega biti zatraženo određivanje pritvora, potvrđeno je danas za Faktor u Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije.

Policijski inspektor Elvis Ćustendil (51), preksinoć oko 21 sat, u tržnom centru na Brčanskoj Malti ubio je suvlasnicu kafića “Sydney” Amru Kahrimanović (52) hicima iz službenog pištolja “glock”. Nedugo nakon ubojstva, uhićen je u tuzlanskom naselju Sjenjak u kojem živi, a sinoć oko 21 sat predat je u nadležnost Županijskog tužiteljstva TŽ.

Protiv njega je podneseno izvješće o krivičnom djelu ubojstvo po Krivičnom zakonu Federacije Bosne i Hercegovine član 166, stav dva, što znači da mu prijeti najmanje deset godina ili kazna dugotrajnog zatvora.

Osumnjičenog za ubojstvo, rekli su u Tužilaštvu, nije ispitivala policija i njegovo ispitivanje će obaviti nadležni tužitelj. Prije nego što pristupi ispitivanju, Ćustendilu mora biti određen odvjetnik po službenoj dužnosti, a procedura za to je pokrenuta i čeka se odluka Županijskog suda u Tuzli.

Zbog težine krivičnog djela, policijski inspektor mora imati odvjetnika prije nego što pristupi ispitivanju od strane tužitelja, piše Faktor.ba.

Objava Policajcu osumnjičenom za ubojstvo u Tuzli prijeti najmanje 10 godina zatvora pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?