Dean Kotiga održao pub kviz u Ljubuškom – Hercegovci nisu razočarali

Dean Kotiga održao pub kviz u Ljubuškom – Hercegovci nisu razočarali

Link na izvornu vijest

“Svugdje sam radio ovaj kviz, ali ovako dobrih nagrada kao večeras nije bilo”, kazao je kroz smijeh Dean Kotiga na samom početku ‘Pub Kviza s Deanom Kotigom’ koji je u subotu održan u Hotelu Bigeste u Ljubuškom. Zvučno ime kvizaške scene privuklo je brojne kvizaše da odmjere snage, a zabave i smijeha nije nedostajalo.

“Prvi put sam u Ljubuškom i mogu reći kako imate puno toga za pokazati, uspio sam u jednom danu nešto vidjeti. Bio sam na Kravici, na tvrđavi, u vinariji Jure Sušca, morat ću doći ponovno”, kazao je lovac popularne ‘Superpotjere’.

Nije nedostajalo ni znanja, a svjedoče tome i rezultati. Prvo mjesto s 45 boda od 50 osvojila je ekipa “Rogotinaikos”, ekipa “Op Šic” imala je 43 boda od 50 te zaslužila drugo mjesto, dok su “Jedva se okupili” s 42.5 boda završili na trećem mjestu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Radio Ljubuški📻 (@radio_ljubuski)

The post Dean Kotiga održao pub kviz u Ljubuškom – Hercegovci nisu razočarali first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?