DOMINIK JUKIĆ ZLATNI U ZAGREBU

DOMINIK JUKIĆ ZLATNI U ZAGREBU

Link na izvornu vijest

U subotu 10.2.2024 godine na međunarodnom taekwondo natjecanju “M2” na kojem je nastupilo više od 350 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Mađarske i Bosne i Hercegovine nastupilo je sedam posuških boraca koji su se izborili za 6 medalja.

Turnir se održao u Rugvici pored Zagreba a na njemu su nastupali uzrasti mlađih i starijih kadeta te juniora u muškim i ženskim kategorijama. 

U konkurenciji kadeta za posuški klub brončane medalje su osvojili Anamarija Miličević – kadetkinja do 55 kg i Boris Gavrić – kadet do 53 kg. 

U konkurenciji juniora zlato je osvojio Dominik Jukić – junior do 68 kg, srebro

Filipa Bašić – juniorka do 62 kg i David Milićević – junior do 63 kg.

Broncu je osvojio Šimun Topić – junior do 59 kg. 

Marta Grubišić – kadetkinja do 47 kg ovaj put se nije izborila za medalju izgubivši od prvakinje turnira u borbi za medalju.

Ovo je bio prvi nastup posuških “Poskoka” u 2024. godini a već za dva tjedna očekuje ih nastup na G1 međunarodnom bodovnom turniru Slovenija open u Ljubljani.

Čestitamo osvajačima medalja a posebno zlatnom Dominiku Jukiću. 

Objava DOMINIK JUKIĆ ZLATNI U ZAGREBU pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?