NE MOGU DA SE ODVOJIM OD NJEGOVOG TIJELA: PORODICA NUSRETA NEUTJEŠNA, DŽENAZA DANAS

NE MOGU DA SE ODVOJIM OD NJEGOVOG TIJELA: PORODICA NUSRETA NEUTJEŠNA, DŽENAZA DANAS

Link na izvornu vijest

NE MOGU DA SE ODVOJIM OD NJEGOVOG TIJELA: PORODICA NUSRETA NEUTJEŠNA, DŽENAZA DANAS

  • Dženaza namaz će se obaviti u nedjelju, 11. februara 2024. godine sa Ikindije namaza kod džamije u Đerekare, a od kuće se polazi u 13.15 sati-navedeno je.
  • Ne mogu da se odvojim od Nusretovog tijela – kratko je za Telegraf.rs rekla njegova rođaka.

Njega je, kako se sumnja, ubio bivši suprug žene sa kojom je bio u kontaktu. Nusret je bio pretučen i navodno izboden, a Nusretova porodica sumnja da su ga tukla trojica muškaraca.

Naime, sumnja se da je bivši muž žene s kojom se Nusret čuo, poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga, navodno, trojica muškaraca sačekala i tukla.

  • Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao, sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namjerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto. Sumnja se i da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna djevojka. Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije prijetio muškarcima koji su imali kontakt s njom – rekla je jučer rođaka ubijenog mladića.

Njegovo tijelo pronađeno je juče oko 15 sati.

(Telegraf/ I.S.)

The post NE MOGU DA SE ODVOJIM OD NJEGOVOG TIJELA: PORODICA NUSRETA NEUTJEŠNA, DŽENAZA DANAS first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?