STIGLA POTVRDA: Dominik Begić više nije igrač HŠKP

STIGLA POTVRDA: Dominik Begić više nije igrač HŠKP

Link na izvornu vijest

HŠK Posušje objavio je na svojim službenim stranicama da su s kapetanom Dominikom Begićem dogovorili sporazumni raskid suradnje.

„Hvala kapetane! Hvala ti za svaku kap znoja, svaki pogodak i svaki tvoj nastup u najdražem dresu. Sretno u novom izazovu!“, stoji u priopćenju premijerligaša s Mokrog Doca.

Ovu informaciju potvrdio je na današnjoj pressici i trener Denis Ćorić; „Istina je, Dominik Begić više nije igrač Posušja i ide u Uzbekistan. Dao je puno za Klub, kad su svi praktički bili „skloni se“, on je dao sve od sebe i bio je tu. Sigurno da mi gubimo, ali u jednu ruku mi je drago zbog njega jer je pokazao da se s vrijednim radom može sve. Neka prezentira sebe i klub gdje ide u najboljem svjetlu i još jednom, želim mu puno sreće“, izjavio je trener Ćorić.

Podsjetimo, Dominik Begić je 2019. godine kao dijete kluba potpisao prvi profesionalni ugovor s ovim klubom. U prvom dijelu tekuće sezone bio je prvi strijelac Posušja sa pet pogodaka, a dodao je i dvije asistencije u 17 nastupa. Dva nastupa dodao je u Kupu BiH. Nastupao je i za Čapljinu, te NK Imotski.Prema neslužbenim informacijama, Begić odlazi u FC Buxoro, a transfer bi trebao biti kompletiran do kraja tjedna.Donko, hvala na svemu i sretno!

Objava STIGLA POTVRDA: Dominik Begić više nije igrač HŠKP pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?