Dječak sam sebe ozlijedio skalpelom: Evo što su rekli iz policije

Dječak sam sebe ozlijedio skalpelom: Evo što su rekli iz policije

Link na izvornu vijest

U priopćenju se navodi kako se incident dogodio oko 13.15 sati, a da su policijski službenici došli na poziv osoblja

Jedan učenik Osnovne škole “Šip” u četvrtak je donio skalpel u školu, a nakon što je mahao njime pred drugim učenicima, sebe je ozlijedio. 

Sada su se oglasili iz MUP-a Sarajevske županije, potvrdivši pisanje “Avaza”. 

U priopćenju se navodi kakose incident dogodio oko 13.15 sati, a da su policijski službenici došli na poziv osoblja. 

Učenik se sam ozlijedio skalpelom u prostoru svlačionice, zadobivši lakše tjelesne ozljede.

– Policijski službenici su spomenuti skalpel oduzeli, a od roditelja djeteta koje je sebi nanijelo ozljedu, kao i od roditelja djece koja su bila nazočna, uzete su izjave u svojstvu svjedoka – navodi se u priopćenju.

Podsjećamo, uznemireni roditelji kada su saznali za ovaj incident pozvali su policiju. Obaviješteno je i Vijeće roditelja, te je sazvan hitni sastanak s upravom škole.

Roditelji traže od uprave škole da se uvedu mjere koje bi ubuduće zaustavile, odnosno spriječile ovakve incidente, jer postavlja se pitanje kako i zašto je učenik donio skalpel u školu. 

Objava Dječak sam sebe ozlijedio skalpelom: Evo što su rekli iz policije pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?