Popularna stranica “Imocki crnjaci” više nije u funkciji

Popularna stranica “Imocki crnjaci” više nije u funkciji

Link na izvornu vijest

Imocki crnjaci, jedna od najpopularnijih Facebook stranica završila je svoju društveno-mrežnu karijeru.

Nažalost, Facebookova korisnička podrška, koja ne postoji, dovela je do njenog kraha.

Priopćenjem na Instagramu obratili su se svojim obožavateljima.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nažalost izgubili smo i posljednju mogućnost da ponovno uđemo u stranicu. Facebook nam traži kod iz autetifikatora ili pomoćni kod kojeg nažalost ne znamo.
Hvala vam na 11 punih godina smijeha i ako smo nešto pogriješili znajte da nije bilo namjere. Sve što je napisano – pisano je iz duše.

Neka stranica i 200 000 ljudi bude zauvik misto odakle smo crpili neizmjernu maštu i zbijali šale na sve životne prilike.

Nažalost nismo uspili.

Bog Vas blagoslovio.

#imockicrnjaci

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matko Idas (@imockicrnjaci)

Post Popularna stranica “Imocki crnjaci” više nije u funkciji je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?