Veleposlanica Izraela Galit Peleg s Dodikom, na stolu zastave Izraela i Republike Srpske

Veleposlanica Izraela Galit Peleg s Dodikom, na stolu zastave Izraela i Republike Srpske

Link na izvornu vijest

Veleposlanica Izraela za Albaniju i Bosnu i Hercegovinu Nj.E. Galit Peleg sastala se u Banja Luci s predsjednikom Republike Srpske,Miloradom Dodikom, i srpskom članicom Predsjedništva BiH. Željkom Cvijanović.

Strane su raspravljale o zločinima koje su počinili teroristi Hamasa 7.10.2024., situaciji na Bliskom istoku i pravu Izraela na zaštitu svojih građana. Diskusija se usredotočila na hitnu potrebu za uspostavom dijaloga i težnji mirnim rješenjima.

Sugovornici su takodjer raspravljali o projektima obnovljive energije i potencijalnim izraelskim investicijama u RS putem Gospodarske komore Države Izrael u BiH. Dodik istaknuo je predanost Republike Srpske produbljivanju suradnje s Izraelom na svim područjima.

Zanimljivo je da su na stolu prilikom susreta bile istaknute zastave Izraela i Republike Srpske. Izrael je jedna od najmoćnijih zemalja u svijetu, pogledajte samo situaciju u Gazi i biti će vam sve jasno.

 

 

The post Veleposlanica Izraela Galit Peleg s Dodikom, na stolu zastave Izraela i Republike Srpske first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?