Poskoci nastupili u Tirani: Filipa Bašić brončana

Poskoci nastupili u Tirani: Filipa Bašić brončana

Link na izvornu vijest

Članovi Taekwondo kluba “Poskok” Posušje nastupili na europskom bodovnom turniru Top Tirana open E2 koji se održao u Tirani (Albanija), a na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja iz više od 30 zemalja. S ovog međunarodnog turnina u Posušje stiže jedna medalja. Brončanu medalju izborila je Filipa Bašić.

TKD klub “Poskok” je ostvario dobar rezultat ostvarivši 3 pobjede i osvojivši jednu medalju. Najuspješnija je bila Filipa Bašić koja je u kategoriji juniorki do 63 kilograma pobjedila predstavnicu Grčke u četvrtfinalu rezultatom 2:1 i tako osigurala medalju. Filipa je u pokufinalu izgubila rezultatom 0:2 od predstavnice Hrvatske.

U kategoriji kadeta do 53 kilograma nastupio je Boris Gavrić koji je u pretkolu svladao predstavnika iz Grčke rezultatom 2:0 u rundama i plasirao se u četvrtfinale, gdje je u borbi za medalju izgubio rezultatom 0:2 od predstavnika Austrije.

U kategoriji juniora do 68 kilograma nastupio je Dominik Jukić koji je do medalje trebao 3 pobjede. Dominik je u prvom koku pobjedio predstavnika Grčke rezultatom 2:0 da bi u idućem kolu izgubio od predstavnika Hrvatske na prekid.

Poskoke je na ovo natjecanje vodio trener Petar Boban, a sponzor natjecanja je bio Agencija Laguna. “Čestitke našim poskocima na rezultatima, a sponzoru se zahvaljujemo od srca”, kazali su nam iz TKD kluba “Poskok” Posušje.

radioposusje.ba 

Objava Poskoci nastupili u Tirani: Filipa Bašić brončana pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?