INFLUENSERICA BEBI KUPILA SKUPOCJENU TORBU: NAKIT MI JE VAŽNIJI OD NJENOG OBRAZOVANJA

INFLUENSERICA BEBI KUPILA SKUPOCJENU TORBU: NAKIT MI JE VAŽNIJI OD NJENOG OBRAZOVANJA

Link na izvornu vijest

INFLUENSERICA BEBI KUPILA SKUPOCJENU TORBU: NAKIT MI JE VAŽNIJI OD NJENOG OBRAZOVANJA

Influenserica je u februaru rodila djevojčicu, a sada se na društvenim mrežama pohvalila luksuznim predmetima koje posjeduje njena nedavno rođena kćerka.

Djevojčica među ostalim posjeduje zlatnu dudu s dragim kamenjem koja vrijedi oko 3 hiljade dolara, a umjesto u normalnim kolicima, ova jednomjesečna će se voziti u Dior kolicima koja koštaju skoro 6 hiljada dolara.

@lionlindaa gold digger mommy✨✨ #millionaire #mom #rich ♬ Habibi (speed up) – Lanceas & RaiderXD

  • U ovoj kući nema ničega običnog – rekla je Andrade, a također je otkrila da je potrošila 10 hiljada dolara na njenu sobu.

Njena kćerka također ima torbice u vrijednosti od više od 20 hiljada dolara.

  • Njen nakit mi je mnogo važniji od njenog obrazovanja, iskreno – rekla je influenserica u videu koji je na TikToku pregledan skoro 9 miliona puta, te je izazvao brojne reakcije, a mnogi su pisali kako je većina ovih stvari potpuno bespotrebna za novorođenu bebu.

Video pogledajte i OVDJE.

The post INFLUENSERICA BEBI KUPILA SKUPOCJENU TORBU: NAKIT MI JE VAŽNIJI OD NJENOG OBRAZOVANJA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?