Međugorje: Politički predstavnici HDZ-a BiH HNŽ na radnom ručku s državnim tajnikom Zvonkom Milasom

Međugorje: Politički predstavnici HDZ-a BiH HNŽ na radnom ručku s državnim tajnikom Zvonkom Milasom

Link na izvornu vijest

Politički predstavnici HDZ-a BiH Hercegovačko – neretvanske županije održali su radni ručak s državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonkom Milasom u Međugorju.

Pored predsjednika ŽO HDZ-a BiH HNŽ Ludviga Letice i članova predsjdništva ŽO HDZ-a BiH radnom ručku prisustovao je glavni tajnik HDZ-a BiH Goran Božić, predsjednica Vlade HNŽ-a Marija Buhač, dopredsjednik Skupštine HNŽ-a Tomislav Martinović,  gradonačelnici i načelnici gradova i općina na čijem je čelu HDZ BiH te članovi predsjedništva OO HDZ-a BiH Čitluk na čelu s predsjednikom Marinom Radišićem.

Razgovaralo se o projektima i programima od zajedničkog interesa, a sve u cilju uspostavljanja, održavanja i promicanja veza Republike Hrvatske i  Hrvata u BiH s naglaskom na Hercegovačko – neretvansku županiju, jačanjem suradnje s Vladom HNŽ-a , poticanja gradnje infrastrukturnih projekata, bolje cestovne povezanosti HNŽ-a s republikom Hrvatskom, jačanju projekata na  području obrazovanja, gospodarstva, kulture, turizma i sporta.

Također razgovaralo se o europskom putu BiH, te je ovom prilikom državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas istaknuo kako je Republika Hrvatska snažni zagovaratelj euroatlantskog puta BiH.

Zaključeno je kako je ovo samo prvi u nizu posjeta na kojima će se temeljiti buduća suradnja i implementacija navedenih tema i projekata.

 

The post Međugorje: Politički predstavnici HDZ-a BiH HNŽ na radnom ručku s državnim tajnikom Zvonkom Milasom appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?