Edukativna tribina „Adolescencija kao raskrižje života“ 26. ožujka u Čitluku

Edukativna tribina „Adolescencija kao raskrižje života“ 26. ožujka u Čitluku

Link na izvornu vijest

Druga po redu Edukativna tribina pod nazivom „Adolescencija kao raskrižje života – izazovi, problemi, mogućnosti i podrška“ održat će se u Hotelu Brotnjo u utorak, 26. ožujka s početkom u 19 sati.

Prva tribina održana je prošli mjesec u Ljubuškom, a plan je njezino održavanje u svim gradovima Hercegovine.

Doris Vlašić, psihologinja, pedagoginja, edukantica dječje i adolescentne integrativne psihoterapije pod supervizijom govorit će o razdoblju adolescencije njenim glavnim obilježjima, kao i o važnosti škole te utjecaju vršnjaka.

Ljubica Krišto, psihoterapeutkinja i psihološka savjetnica integrativne psihodinamske psihoterapije, govorit će o odnosu roditelj/dijete, s osobitim naglaskom na granice u roditeljstvu, ali i o utjecaju medija na djecu.

Psihologinja i psihoterapeutkinja (ECP) Silvija Jurčević upoznat će nas s najčešćim poteškoćama mentalnog zdravlja kod adolescenata te podučiti načinima brige o sebi i svom zdravlju.

Prilikom održavanja tribine imat ćete priliku postaviti pitanja i sudjelovati u razgovoru, a sve u cilju kako bismo što bolje razumjeli adolescenciju, kao razdoblje u kojem se događaju velike promjene.

Moderatorica tribine bit će Antonela Marinović Musa, novinarka Dnevnog lista.

Organizatori pozivaju sve tinejdžere, roditelje, kao i odgojno-obrazovne djelatnike da im se pridruže!

The post Edukativna tribina „Adolescencija kao raskrižje života“ 26. ožujka u Čitluku appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?