Božić svima – obitelji u potrebi posjećene i za Uskrs s humanitarnim paketima i bonovima

Božić svima – obitelji u potrebi posjećene i za Uskrs s humanitarnim paketima i bonovima

Link na izvornu vijest

Dragi sugrađani, ovog Uskrsa, nastavljamo svoju misiju širenja ljubavi i solidarnosti tako što ćemo podijelili humanitarne pakete s obiteljima koje se nalaze u teškim životnim okolnostima .

Svi paketi bit će dostavljeni našim korisnicima najkasnije do utorka.

Također, u sklopu naše akcije, osigurali smo bonove za gorivo obiteljima koje imaju djecu s posebnim potrebama. Ova gesta omogućila je tim obiteljima lakši pristup svakodnevnim obavezama i liječničkim terminima, te smo ponosni što smo mogli biti od pomoći u olakšavanju njihovih svakodnevnih izazova.

Nadalje, želimo istaknuti i iznimnu podršku koju smo primili od naših sugrađana tijekom božićne akcije “Božić Svima Grude”. Vaša solidarnost omogućila nam je prikupljanje nevjerojatnih 50.913,00 KM u korist naših sugrađana u potrebi. Ova brojka ne samo da svjedoči o vašoj velikodušnosti, već i o snazi zajedništva. Bez vaše podrške, ova akcija ne bi bila moguća.

Nastavljamo s predanošću i ove godine te se vidimo u Parku i ove godine nadamo se 19.12.

Hvala vam što ste svjetlo koje osvjetljava put onima u potrebi.

Sretan Uskrs svima

S poštovanjem,

Volonteri Božić Svima

Post Božić svima – obitelji u potrebi posjećene i za Uskrs s humanitarnim paketima i bonovima je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?