Branko Zadro najavio donatorsku večer NK Ljubuški

Branko Zadro najavio donatorsku večer NK Ljubuški

Link na izvornu vijest

Vodeća momčad na ljestvici Druge lige F BiH – skupina Jug, NK Ljubuški, organizira donatorsku večer.

Naime, Nogometni klub Ljubuški organizira “Večer NK LJUBUŠKI” koja će se održati 5. travnja 2024. u hotelu Bigeste u Ljubuškom s početkom u 20 sati.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški razgovarali smo sa sportskim direktorom kluba, Brankom Zadrom.

Na početku razgovora Branko se kratko osvrnuo na proljetni dio prvenstva u koji je NK Ljubuški startao s dvije pobjede i jednim porazom i zadržao vodeće mjesto na ljestvici, na rad s mlađim uzrastima kluba gdje je uključeno oko 250 djece svih mlađih dobnih uzrasta, te na infrastrukturne radove na stadionu Babovac koji su u tijeku i čijim će završetkom Ljubuški dobiti novi teren s umjetnom travom dimenzija 40×20 metara, uređen pomoćni teren s osvjetljenjem, te uređene svlačionice i ostale prostorije na Babovcu.

Donatorska večer održat će se u petak, 5. travnja, s početkom u 20 sati u hotelu Bigeste.

„Mi iz kluba smo zamislili tu večer na način da se zahvalimo svim gospodarstvenicima koji su prepoznali i podržali rad kluba. Želimo na toj večeri predstaviti dosadašnji rad kluba, prezentirati sve ono što smo ostvarili, želimo predstaviti kratkoročne i dugoročne ciljeve, i nadati se da će i ostali gospodarstvenici koji će biti prisutni na toj večeri, osjetiti potrebu i želju da se priključe i uključe u realizaciju jer je bez pomoći privatnog sektora teško ostvarivo završiti sve ono što smo planirali na Babovcu i što je potrebno da jedan sportski centar ima. Tu večer smo planirali i prigodan glazbeni program i bogatu tombolu, a kao jednu od nagrada na tomboli bi izdvojio dres hrvatske nogometne reprezentacije s potpisima svih igrača“, kazao je Zadro u najavi donatorske večeri.

Napominjemo da je cijena pojedinačne ulaznice 200,00 KM, a ulaznice se mogu nabaviti isključivo u pretprodaji i to u Caffe baru Uno i Caffe baru Bell Ami ili na kontakt telefon 063/398-555.

Radio Ljubuški

Objava Branko Zadro najavio donatorsku večer NK Ljubuški pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?