Milas: Ulažući u škole, sportska igrališta i kulturu prije svega ulažemo u ljude

Milas: Ulažući u škole, sportska igrališta i kulturu prije svega ulažemo u ljude

Link na izvornu vijest

Milas: Ulažući u škole, sportska igrališta i kulturu prije svega ulažemo u ljude

Kandidati liste HDZa u XI. izbornoj jedinici Zvonko Milas, nositelj liste i Radoje Vidović posjetili su u petak Gornji Vakuf/Uskoplje. Nakon što su odali počast poginulim hrvatskim braniteljima na Središnjem spomen obilježju, posjetili su dječji vrtić Zvončica koji se obnavlja uz potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, a potom održali sastanak s predstavnicima Hrvata društveno-političkog života Uskoplja, priopćeno je iz Izbornog stožera kandidata liste HDZ-a u XI. izbornoj jedinici.

“Naša nedavna prošlost ostavila je duboke rane, no malo po malo okrećemo se budućnosti nikad ne zaboravljajući žrtvu naših očeva, stričeva, braće. U tom hodu prema boljem sutra, uz nas i za nas čvrsto stoji Vlada Republike Hrvatske na čelu s premijerom Plenkovićem, bilo da se radi o projektima ili političkoj potpori. U svemu što nam je bitno. Hodamo i surađujemo i dalje zajedno uz ljude koji su spremni za sve izazove” – poručeno je sa sastanka koji je održan u školskoj multimedijalnoj dvorani, koja je također obnovljena uz potporu Vlade Republike Hrvatske i Središnjeg državnog ureda.

Tijekom posjeta Središnjoj Bosni, Zvonko Milas i Radoje Vidović posjetili su i razgovarali s predstavnicima Hrvata u Travniku i Jajcu.

“Travnik i Jajce su oduvijek bili središta kulture i obrazovanja, mjesta koja imaju posebno mjesto u memoriji našeg naroda. Također su i sredine koje su iznjedrile ljude izvrsnih kvaliteta. Stoga ulažući u škole, sportska igrališta i kulturu prije svega ulažemo u ljude, najvažniji resurs svake zemlje i svakog naroda” poručio je Milas te dodao kako će i u narednom razdoblju fokus svih njegovih napora biti: ljudi!

“Uz potporu Vlade Republike Hrvatske, prije svega premijera Plenkovića, međunarodna javnost senzibilizirana je za pitanje položaja Hrvata u Bosni i Hercegovini, a i uz njegov snažan i sustavan angažman, Bosna i Hercegovina dobila je zeleno svjetlo za otvaranje pregovora s EU. To su ogromni iskoraci koje cijenimo, zahvalni smo na tome i to ćemo pokazati već 16. i 17.4.2024.” -poručeno je sa sastanka u Travniku i Jajcu.

 

Objava Milas: Ulažući u škole, sportska igrališta i kulturu prije svega ulažemo u ljude pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?