<div>Mourinho o Modriću: " title="
Mourinho o Modriću: "On je moj ponos. Jedini sam vjerovao da je igrač za Real"
" decoding="async" />

Mourinho o Modriću: “On je moj ponos. Jedini sam vjerovao da je igrač za Real”

Link na izvornu vijest

Modrićev impresario i Real uspjeli su nagovoriti najtvrđeg pregovarača da pusti svog hrvatskog asa, koji se ionako spremao u štrajk, ogorčen time što mu Tottenham ne da u Real. Transfer je napokon dogovoren i Modrić je prešao u Madrid uz odštetu od 35 milijuna eura. Danas je Modrić legenda, a taj iznos u vrhunskom nogometu sića kojom se kupuju rezervni bekovi. No, prije 12 godina predstavljao je bogatstvo, a Modrić je bio, smatrali su mnogi, nedovoljno dokazan i dobar za Real.

Među njima nije bio Jose Mourinho, tadašnji trener Reala. Modrić je u Realu startao loše, na polovici prve sezone španjolski mediji proglasili su ga promašajem i promašenom investicijom, ali Mourinho mu je vjerovao. Sjetio se toga i danas u razgovoru za Topps. Ovako je tamo odgovorio na molbi da kratkom rečenicom ili jednom riječju opiše Modrića: “On je ljepota nogometa. On je moj ponos jer sam ga doveo u Real i jedini vjerovao da je igrač za taj klub. Nitko drugi to tada nije vjerovao. I pogledajte ga danas, 12 godina kasnije. Još je tamo. On je moj ponos.”

Mourinhov komentar o Modriću postao je viralan, a hrvatska legenda Reala lajkala ga je na Instagram profilu njegovih fanova “modricista10”.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?