FOTO: Mate Bulić i Miroslav Škoro razgalili srca svih na broćanskoj večeri u Zagrebu

FOTO: Mate Bulić i Miroslav Škoro razgalili srca svih na broćanskoj večeri u Zagrebu

Link na izvornu vijest

Neponovljivi i najpoznatiji Brotnjak Mate Bulić službeno i slavonski slavuj Miroslav Škoro počastili su sve prisutne svojim nastupom na tradicionalnoj Broćanskoj večeri koja je održana u petak 17. svibnja 2024. u hotelu Westin u Zagrebu.

Brojni uzvanici uveličali su i počastili Broćanski kraj svojim dolaskom.

U ime predsjednika Vlade RH, Andreja Plenković prisutne je pozdravio državni tajnik, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

Za gospodina Milasa možemo reći da je svojim duhom pravi Brotnjak, koji brojnim projektima i energijom svakodnevno pomaže naš kraj kao i cijelu dijasporu.

Brotnjaci su imali priliku prvi čestitati, novom-starom Ministru vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman , koji se obratio prisutnima i još jednom se zahvalio Brotnjacima na podršci.

Ispred Općine Čitluk, tople pozdrave iz Brotnja uputio je predsjednik Općinskog vijeća, Predrag Smoljan.

U ime domaćina i svih Brotnjaka iz Zagreba pozdrave dobrodošlice uputio je predsjednik Broćanske zajednice, Mario Vučić

Neponovljivi i najpoznatiji Brotnjak Mate Bulić službeno i slavonski slavuj Miroslav Škoro počastili su sve prisutne svojim nastupom.

Brojni uzvanici uveličali su i počastili Broćanski kraj svojim dolaskom.

Podršku i čast svojom dolaskom iskazali su, saborski zastupnici Davor Ivo Stier, Marin Mandarić, Dalibor Milin i naravno nova zastupnica naša Broćanka Danijela Blažanović.

Zatim, Ministar u Vladi HNŽ-a Ivo Bevanda te osvajač zlata na Europskom prvenstvu Ivan Martinac i njegov trener i izbornik Hrvatske reprezentacije Danijel Vučić.
Titula i nagrada Zaslužni Brotnjak pripala je, gospodarstveniku i humanitarcu Zdravku Primorcu.

Kulturni program obogatili su članovi HKUD Brotnjo iz Čitluka, a glazbni program kroz večer izvodio je Total bend, dok je program vodila Helena Lucija Kajić.

Molitvu je predvodio fra Ivan Lovrić.

Veliko hvala svima na podršci, sponzorima donatorima, a ponajviše svim vrijednim ljudima koji su sudjelovali u organizaciji večeri

 

The post FOTO: Mate Bulić i Miroslav Škoro razgalili srca svih na broćanskoj večeri u Zagrebu appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?