Nastavlja se višegodišnja uspješna suradnja Eko života i Općine Posušje

Nastavlja se višegodišnja uspješna suradnja Eko života i Općine Posušje

Link na izvornu vijest


Višegodišnja suradnja Eko života i Općine Posušje razmatrana je kroz više zajedničkih aktivnosti, a na temelju dosadašnjih praksi i iskustva, kao i inovativnih pristupa upravljanja otpadom

U dvodnevnoj radnoj posjeti ovlaštenom operateru za upravljanje ambalažnim otpadom Eko život d.o.o. Tuzla boravili su voditelj javnih nabavki J.P. Vodovod Posušje Damir Bešlić i savjetnik načelnika Općine Posušje za komunikaciju sa domaćim i međunarodnim institucijama Jozo Kolobarić.

Radna posjeta realizirana je shukladno radnim sastancima i razgovorima u 2023. godini, te dogovorima oko daljnjih zajedničkih aktivnosti Općine Posušje i Eko života.

Višegodišnja suradnja Eko života i Općine Posušje razmatrana je kroz više zajedničkih aktivnosti, a na temelju dosadašnjih praksi i iskustva, kao i inovativnih pristupa upravljanja otpadom.

Između ostalog potvrđeno je da će Eko život u narednom mjesecu uložiti okolišna materijalna i financijska sredstva u Osnovnu školu fra Petar Bakula Posušje, a također, u nastavku suradnje, i u J.P. Vodovod Posušje.

Direktor Eko života Tuzla Jasmin Osmanović uručio je Zahvalnicu Općini Posušje u znak konkretne i jasne višegodišnje saradnje.

Tijekom radnih sastanaka posebno se razgovaralo o budućim logističkim, materijalnim i infrastrukturnim jedinicama koje su nužne za razvoj i poboljšanje  upravljanja otpadom u Općini Posušje i Županiji Zapadnohercegovačkoj – navodi se u saopćenju.

(DEPO PORTAL/ad)

Objava Nastavlja se višegodišnja uspješna suradnja Eko života i Općine Posušje pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?