XIX. simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem

XIX. simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem

Link na izvornu vijest

Svečano otvorenje XIX. simpozija iz dječje kirurgije i urologije održat će se 23. svibnja u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Pored velikog broja domaćih i stranih liječnika iz područja dječje kirurgije i urologije koji dolaze iz Kanade, Njemačke, Švicarske, Italije, Turske, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije te iz svih kliničkih centara u Bosni i Hercegovini, svečanosti otvorenja nazočit će i mnogi uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Bosne i Hercegovine.

Tijekom simpozija, i ove će godine, pored aktualnih tema na predavanjima, eminentni stručnjaci izvesti 14 zahtjevnih operativnih zahvata koji će se prenositi uživo video linkom u amfiteatar Medicinskog fakulteta. Na taj način mali pacijenti dobivaju vrhunsku uslugu, a liječnički tim iz SKB Mostar, kao i ostali sudionici, imaju priliku učiti od najboljih.

Organizator Simpozija je Sveučilišna klinička bolnica Mostar u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, a isti će biti bodovan od Liječničke komore HNŽ.

Post XIX. simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?