“Konverzija” završena sa velikom najavom praktične akademije

“Konverzija” završena sa velikom najavom praktične akademije

Link na izvornu vijest

BANJALUKA – Najveća regionalna konferencija digital marketinga-Konverzija održana je 27. i 28. aprila u Banjaluci. Šestu godinu zaredom, Banski dvor je ugostio 500 učesnika koji su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u oblasti digitalnog marketinga, slušajući predavanja 20 vrhunskih stručnjaka.

“Konverzija” završena sa velikom najavom praktične akademije

FOTO: Konverzija

Konferencija je protekla dinamično, uz zanimljiv i koristan program predavanja koja su održavana u dvije sale istovremeno. Ovo je omogućilo svim prisutnima da biraju predavanja u skladu sa svojim interesima i potrebama.

Ove godine, krovna tema koja je usvojena bila je „umjetna inteligencija u digitalnom marketingu”, pa je najviše govora bilo upravo o različitim aspektima primjene umjetne inteligencije u marketinškim strategijama i inovativnim i efikasnim praksama oglašavanja.

Predavanja su pokrila širok spektar tema, uključujući TikTok oglašavanje, vezu između SEO principa i CRO standarda, ulogu Custom ChatGPT bota u procesima oglašavanja,  kao i uticaj umjetne inteligencije na rad PPC agencija.

Konverzija je ovogodišnjim programom još jednom potvrdila svoj status vodećeg regionalnog događaja u oblasti digitalnog marketinga, pružajući svim učesnicima priliku da iz prve ruke

čuju iskustva vodećih stručnjaka i od njih dobiju konkretne savjete i inspiraciju za vlastite marketinške poduhvate u budućnosti.

Svima onima koji žele da uvijek budu korak ispred drugih kada je u pitanju digitalni marketing, da budu upoznati sa najnovijim trendovima i alatima i imaju priliku da na sva pitanja dobiju odgovore od onih koji su najbolji u ovoj branši, Konverzija od sada nudi i mogućnost upisa na Praktičnu digital marketing akademiju.

Članovi Konverzija Praktične akademije imaće priliku da redovno prate online edukaciju,  razgovaraju sa najistaknutijim stručnjacima ove industrije i uživaće besplatan pristup svim offline meetup-ima koji će se održavati jednom mjesečno širom regiona, gdje će imati priliku da slušaju o najnovijim metodama i tenikama rada, te da se povežu sa drugim članovima digitalne Konverzija zajednice.

Pored toga, svi članovi Akademije dobiće pristup ekskluzivnim snimcima predavanja sa ovogodišnje Konverzije, kao i predavanjima sa ranije održanih konferencija. To znači da će uvijek biti u toku sa najnovijim informacijama i trendovima i imati pristup najkvalitetnijim resursima.

Чланак “Konverzija” završena sa velikom najavom praktične akademije се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?