Otvoren XIX. Simpozij dječje kirurgije i urologije

Otvoren XIX. Simpozij dječje kirurgije i urologije

Link na izvornu vijest

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović danas je otvorio XIX. Međunarodni simpozij dječje kirurgije i urologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Simpozij je okupio veliki broj domaćih i stranih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije koji dolaze iz kliničkih centara iz Bosne i Hercegovine te cijele Europe.

Tijekom današnjeg Simpozija izvedeni su i prikazani operativni zahvati koji su putem video linka uživo prenošeni u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Mostaru. Ovaj događaj omogućio je usavršavanje dosadašnjih metoda i učenje od najboljih stručnjaka, kao i unaprijeđivanje usluge SKB Mostar na vrhunsku svjetsku razinu.

„Nakon prethodnog susreta veselili smo se novoj zgradi Pedijatrije, a za neki budući simpozij očekivat ćemo i druge, nove sadržaje ovdje. To je ono što nam treba, najznačajnija aktivnost koju danas možemo ponuditi svim žiteljima Bosne i Hercegovine, upravo je razina na koju je zdravstvo izraslo. Ovim riječima želim otvoriti XIX. Simpozij dječje kirurgije i urologije s međunarodnim djelovanjem“, kazao je predsjednik HDZ-a BiH Čović na otvorenju.

 

Uz predsjednika Čovića na današnjem Međunarodnom simpoziju nazočile su dopredsjednice HDZ-a BiH Darijana Filipović i Lidija Bradara, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije, prof. Milenko Bevanda, gradonačelnik Grada Mostara, Mario Kordić, zastupnica u Europskom parlamentu i kandidatkinja HDZ-a Republike Hrvatske na izborima za Europski parlament Željana Zovko te izaslanstvo sa svih razina vlasti, veliki broj domaćih i stranih liječnika i medicinskog osoblja, predstavnici javnog, društvenog života Bosne i Hercegovine i šire.

The post Otvoren XIX. Simpozij dječje kirurgije i urologije appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?