Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi. Organizator: ‘Bit će spektakl s Thompsonom’

Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi. Organizator: ‘Bit će spektakl s Thompsonom’

Link na izvornu vijest

Svi koji su planirali u nedjelju sjesti za laptop kako bi obavili kupnju ulaznica za koncert Mate Bulića i Dražena Zečića, na kojemu će gost biti Marko Perković Thompson, jutros više nisu bili u mogućnosti ih nabaviti.

Naime, karte su puštene u prodaju u petak u podne, i trebalo je manje od 48 sati da se sve prodaju. Cijena ulaznica je bila od 30 do 60 eura.

Koncert je zakazan u Imotskom 6. kolovoza, a kako se zna da tijekom ljeta dolazi veliki broj naših ljudi na godišnji odmor u domovinu bilo je za očekivati da će se karte brzo rasprodati.

Iako se obožavatelji na društvenim mrežama nadaju reprizi koncerta sljedećih dana, nažalost, morat će se malo strpjeti.

– Nema žurbe. Ne natječemo se s Arenama, ovdje smo da uživamo u kvalitetnoj hrvatskoj glazbi i dobrim izvođačima. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim. Imotska krajina ima bogati program u razdoblju od 5. do 15. kolovoza, a mi smo s ovim koncertom to uveličali – rekao je Ivan Ivkošić, jedan od organizatora koncerta za 24 sata.

Podsjetimo: Thompson će nakon duže pauze nastupiti s Matom Bulićem i Draženom Zečićem na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom. Marko Perković Thompson inače se 2022. godine na neko vrijeme povukao iz javnosti i otkazao sve nastupe kako bi bio uz bolesnog sina Antu Mihaela. Navodno je upravo Ante Mihael taj koji je oca nagovorio da se vrati na pozornicu.

Uz Antu Mihaela, Thompson i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Post Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi. Organizator: ‘Bit će spektakl s Thompsonom’ je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?