Nakon pada s ringišpila dječak zadobio teške tjelesne ozljede, njih desetero ozlijeđeno

Nakon pada s ringišpila dječak zadobio teške tjelesne ozljede, njih desetero ozlijeđeno

Link na izvornu vijest

U Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dovezeno je sveukupno pet maloljetnih osoba, nakon što je sinoć u Ljubuškom pao dio konstrukcije ringišpila koji je postavljen prekoputa Gimnazije. Jedno dijete zadobilo je teške tjelesne ozljede.

„Nakon pada s ringišpila u Ljubuškom, u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dovezeno je sveukupno pet maloljetnih osoba. Tri osobe zadržane su na liječenju, a dvije su otpuštene kući“, priopćeno je iz SKB Mostar za Hercegovina.info.

Dječak rođen 2010. godine zadobio je teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život.

„Hospitaliziran je na Odjelu za dječju kirurgiju. Djevojčica rođena 2008. godine hospitalizirana je na Odjelu za dječju kirurgiju. Za sada je riječ o lakim tjelesnim ozljedama. Treća osoba, dječak rođen 2010. godine hospitaliziran je na Klinici za neurokirurgiju. Za sada je riječ o lakim tjelesnim ozljedama“, izjavili su oni.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a ŽZH Mila Ćavar rekla je za Hercegovina.info da je poslije pada ringišpila ozlijeđeno desetero djece, ali da nitko nije u životnoj opasnosti.

„Jedno dijete zadobilo je teže ozljede, ali svi su izvan životne opasnosti“, kazala je Medić.

Podsjećamo, sinoć je u predvečernjim satima došlo do pada ringišpila, na kojem su se mahom nalazila djeca. Na mjesto nesreće izašli su policijski službenici prilikom čega je obavljen očevid, a djeci je pružena liječnička pomoć.

Post Nakon pada s ringišpila dječak zadobio teške tjelesne ozljede, njih desetero ozlijeđeno je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?