Nastavljen štrajk na londonskom Hitrou

Nastavljen štrajk na londonskom Hitrou

Link na izvornu vijest

LONDON – Na londonskom aerodromu Hitrou, po broju putnika najprometnijem u Britaniji, danas je nastavljen štrajk agenata pasoške kontrole, a putnici su se suočili sa dugim redovima i gužvom.

Nastavljen štrajk na londonskom Hitrou

FOTO; Pixabay

Trodnevna industrijska akcija osoblja pasoške kontrole počela je u petak i trebalo bi da se nastavi do ponedjeljka, prenosi Miror.

Svrha protesta radnika je da se osude promjene u obrascima smjena, a prethodni štrajk održan je krajem aprila iz istog razloga.

”Granične snage dale su policajcima mogućnost da pređu na novi spisak ili preraspodjele u druge dijelove organizacije. Ogromna većina službenika je sada napravila svoj izbor i mi podržavamo veoma mali broj pojedinaca da pronađu alternativne uloge u organizaciji”, poručio je potparol Ministarstva unutrašnjih poslova. Nezavisne novine

Чланак Nastavljen štrajk na londonskom Hitrou се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?