Sjednica Predsjedništva Mladeži: Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ diljem BiH

Sjednica Predsjedništva Mladeži: Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ diljem BiH

Link na izvornu vijest

Sjednica Predsjedništva Mladeži: Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ diljem BiH

Danas je Mladež HDZ BiH na Spomen obilježju hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače u Mostaru, odala počast herojima, našim hrvatskim braniteljima koji su dali sebe za našu slobodu.

Koncem svibnja i početkom lipnja obilježavamo važne datume novije povijesti hrvatskog naroda i našeg nacionalnog identiteta. Dan državnosti kojim su stavljeni temelji moderne i suverene Republike Hrvatske, početak mjeseca lipnja kada obilježavamo jednu od najznačajnijih akcija Domovinskog rata kada je uspješno oslobođen prostor doline Neretve, a agresor uspješno potisnut, kao i Dan hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata – HVIDRA Mostar.

Nakon toga u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je proširena sjednica Predsjedništva Mladeži. Na početku sjednice okupljenima se pridružio i predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar Marko Novak, koji je pozdravio i poželio dobrodošlicu svim nazočnima, te upoznao s političkom situacijom u gradu na Neretvi. Na sjednici je sudjelovao i Josip Dodig, član predsjedništva Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH ispred GO Mladeži HDZ BiH Ljubuški.

Uz aktualnu političku situaciju i presjek stanja na terenu, tema današnje sjednice odnosila se na početak priprema za predstojeće lokalne izbore. Ušli smo u političko razdoblje kada lokalne stranačke razine ulaze u finalno razdoblje predlaganja gradonačelničkih / načelničkih kandidata, kao i kandidata za gradska / općinska vijeća.
Predsjedništvo Mladeži kroz svoj rad, ali i rad svojih Odbora uspostavit će strukturu za predstojeće razdoblje kako bi u operativnom dijelu djelovalo s našim kandidatkinjama i kandidatima te kao i uvijek, dalo maksimalan doprinos u postizanju uspjeha.
Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ-a BiH diljem 🇧🇦 gdje očekujemo da mladi budu najsnažniji glas u budućim sastavima gradskih i općinskih vijeća, zaključeno je na današnjoj sjednici Predsjedništva.

 

Može biti slika sljedećeg: 17 ljudi

Objava Sjednica Predsjedništva Mladeži: Lokalni izbori potvrdit će snagu HDZ diljem BiH pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?